Så nærmer udendørssæsonen sig. Vi har lagt ny grus på banerne, nu skal de bare vandes og tromles og vandes og tromles. Med lidt held kan vi spille i påsken.

Har du en 1/2 time, så brug den på at vande eller tromle en bane. Der skal tromles på langs af banen, og du må ikke vende tromlen på linjerne, så kan de knække. Så frem og tilbage, frem og tilbage :):)


Baneåbning og standerhejsning

Vi har baneåbning med standerhejsning og Tennissportens dag lørdag den 4. maj kl. 14-17.

Vi hejser flaget kl. 14. Herefter vil I kunne spille på banerne. Et par baner vil være reserveret til nye juniorer og nye seniorer, som vores trænere tager imod.
Vi sørger for at grille nogle pølser, og der vil være kaffe og drikkevarer. Der vil være aktiviteter hele eftermiddagen.

Hvis nogen har tid og lyst til at give en hånd med på dagen, så skriv til formanden: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tennissportens dag
Vi er med i det landsdækkende initiativ Tennissportens dag, hvor alle interesserede kan komme og prøve vores dejlige sport. Så kender du nogen, som er interesserede i at prøve, så tag dem med den 4. maj. De kan låne en ketcher. De skal bare have nogle flade sportsko på. 

Tøsetennis
Søndag den 26. maj afholder vi som sædvanlig Tøsetennis. Husk at melde dig til på DGI's hjemmeside: 
https://www.dgi.dk/tennis/arrangementer/201917804012

Medlemskab
Og så er det ved at være tid til at forny dit medlemskab af klubben. Kontingentet er det samme som sidste år. Du kan logge ind og betale her: https://tollosetennis.dk/index.php/klubben12/nyt-medlem/online-tilmelding

Vi glæder os til at se jer alle sammen til baneåbningen og måske allerede i påsken. Vi skriver ud når der sker noget. Ellers kig ned i weekenden eller i påsken. Vi er sikkert i gang på banerne.

Masser af tilbud
Som sædvanlig vil der være masser af tilbud til alle medlemmer: juniortræning, seniortræning, begyndertræning, onsdagsturnering, drop-in, pensionistspil. Tjek kalenderen på hjemmesiden lige om lidt :) og hold øje på vores Facebookside.

Hold dig opdateret på hjemmesiden: https://www.tollosetennis.dk eller på vores facebookside: https://www.facebook.com/tollosetennisklub