Nu bliver der åbnet mere op for tennis

Så er retningslinjerne blevet lempet yderligere. Det betyder, at vi nu må være 10 personer på banerne til træning og spil. Vi skal stadig holde afstand og spritte hænder undervejs.

Begynder- og juniortræning
Det betyder at begyndertræningen mandag nu begynder kl. 19 for alle. Juniorerne skal foreløbig komme, som det er meldt ud. Men der er nu plads til at kunne samle lidt flere.

Drop-in og onsdagsturnering
Vi må gerne spille drop-in og onsdagsturnering. Dog på lidt anden vis, end vi er vant til.

Søndag fra 15-17 vil der igen være drop-in. Max 10 på en bane og måske helst kun 7-8 personer med god afstand. Vi bruger en kurv med bolde, men vi skal spritte hænder af ind i mellem for at minimere risikoen for smitte. Der vil være sprit på banerne.

Onsdag vil vi forsøge at få gang i onsdagsturneringen. Vi forestiller os, at der kan være 2 doubler på bane 1 og 2 og 2 doubler på bane 3-5, og at vi så kan skifte makkere indbyrdes undervejs, så vi ikke får blandet os for meget. Og boldene bliver på banerne, så vi heller ikke her blander for meget. Der vil være sprit på banerne. 

Der vil ikke være salg af øl og vand, men I må stadig gerne lægge en 10'er til en måske-fest senere på året. 

Så mange muligheder for spil for alle. Stadig ikke så meget hygge desværre.

Adgang til toiletterne
Vi må nu gerne åbne for adgang til toiletterne i klubhuset. Men der er stadig ikke adgang til klubhuset i øvrigt. Trænere og praktiske grise har dog adgang til huset. 

Hvis man skal bruge toiletterne, skal man spritte hænder af inden man går ind, og efter man har brugt toiletterne. Der vil stå sprit op papir, så man lige kan tørre knapper, kontakt, håndtag, vandhaner af. Alternativt kan man bruge handsker. Der vil blive gjort rent 1 gang om ugen.

HUSK stadig at passe på hindanden!
Følg retningslinjerne på de opsatte skilte. Brug handsker eller sprit, når i låser op og i, fejer og vander. Så passer vi på os selv og hinanden.

God fornøjelse på banerne. Følg med på hjemmesiden og facebook. 

PS. Hvis du ikke har betalt kontingent, så kan det gøres lige her :) https://tollosetennis.dk/index.php/klubben12/nyt-medlem/online-tilmelding