Plan for klubmesterskaberne 2020

Så er den nyeste plan med alle rækkerne og reglerne for årets klubmesterskaber klar. 

HUSK at finaledagen er lørdag den 12. september (ved regn alternativt 13. 9). Her spilles alle finaler. 

Betaling for deltagelse i klubmesterskaberne sker på mobilepay til Martin på 40890265.
50 kr. pr. person for doublekampe, 100 kr. pr. person for singlekampe.
HUSK også at betale kontingent, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hent planen (ny pr. 20.7)

Der er faste deadlines for afvikling af de indledende kampe. Se deadlines på spilleplanen og læs afviklingsreglerne nedenfor. 

Afviklingsregler klubmesterskab 2020
Velkommen til klubmesterskaberne i Tølløse Tennisklub 2020. Alle finaler også dem i bonusrunden afvikles lørdag den 12/9 med mindre det regner. I det tilfælde spilles de dagen efter.

De fleste rækker afvikles som cup kampe med bonusrunde. Det vil sige alle garanteres min. to kampe. Den spiller, der står øverst er hovedansvarlig for at kampen afvikles til tiden, og at resultatet indberettes til Martin, samt skrives på opslaget i klubhuset. Det betyder, at hvis ikke der er lavet en aftale med turneringsledelsen, og kampen ikke er afviklet til tiden, taberdømmes den hovedansvarlige.

Alle indledende kampe afvikles med egne bolde, men på finaledagen lægger klubben bolde til.

Alle singlekampe spilles bedst af 3 sæt hvor et evt. 3. sæt spilles som match tie break til 10 points. I double kampe spilles desuden med no ad medmindre alle er enige om noget andet.

Hvis du har brug for at booke KM-kampe lang tid i forvejen, kan du booke uden login eller kontakte Jonas eller Britt. Der er booket sidste-øjeblik-baner på bane 3-5, søndag den 16.8 fra 10-15, hvor man bare kan møde op og spille sine sidste  indledende kampe. Vedr. banebooking kontakt Britt 23303488 eller Jonas på 60681310

Har man spørgsmål eller kommentarer i øvrigt til turneringen kontakt:
Jonas Thomsen & Martin Bellerby Sommer
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. & Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.60681310 & Tlf. 40890265